31 Αυγούστου 2022

Ο Δήμος Λαγκαδά στην οικογένεια του Νοιάζομαι - Διαχείριση Κοινωνικών Υπηρεσιών της IntelliSoft

Το διαδικτυακό πληροφορικό σύστημα «Νοιάζομαι - Διαχείριση Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμων» είναι μια ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης τουλάχιστον πενήντα επτά (57) διαφορετικών υπηρεσιών που παρέχουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων, οι οποίες ενοποιούνται κάτω από μια web πλατφόρμα που απαντά ακριβώς στην ανάγκη του Δήμου για άμεση επικοινωνία με τους Ωφελούμενους του, για ευκολία στην εξυπηρέτηση τους, με μείωση της γραφειοκρατίας και κυρίως με αποτελεσματικότητα και διαφάνεια.


Το «Νοιάζομαι», λειτουργεί με γνώμονα την άμεση, δημιουργική και αμφίδρομη επικοινωνία με τον Πολίτη, εκμηδενίζοντας, παράλληλα, τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Σχεδιάστηκε για να είναι συμβατό με όλους τους περιηγητές του διαδικτύου και τις περισσότερες κινητές συσκευές, ώστε ο πολίτης να μπορεί με ταχύτητα και ασφάλεια:

  • Να έχει πρόσβαση στις απαραίτητες πληροφορίες για τις προσφερόμενες υπηρεσίες On-line
  • Να ενημερώνεται για την πορεία της αίτησής του
  • Να παρακολουθεί την παρεχόμενη προς αυτόν υπηρεσία

Ταυτόχρονα, όλες οι δομές της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ενοποιούνται σε μία βάση δεδομένων, στην οποία βρίσκονται καταγεγραμμένοι όλοι οι ωφελούμενοι των κοινωνικών προγραμμάτων. Η εφαρμογή είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
 

Με το «Νοιάζομαι», είναι φανερό ότι μειώνεται δραστικά το λειτουργικό κόστος χρήσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών, αυξάνεται η παραγωγικότητα των στελεχών, αυξάνεται το επίπεδο οργάνωσης τους, αυξάνεται η αξιοπιστία των υπηρεσιών του Δήμου, ενισχύεται η ταχύτητα διεκπεραίωσης των αιτημάτων, διαφυλάσσεται η ασφάλεια των ευαίσθητων δεδομένων και ελαχιστοποιούνται οι περιπτώσεις λάθους των χρηστών. Γενικότερα η καινοτομία της εφαρμογής «Νοιάζομαι» εκτός από τη σχεδίαση της, βασίζεται κυρίως στην ενοποιημένη πληροφορία, τον απολογισμό δραστηριοτήτων των στελεχών, την δια-λειτουργικότητα και κυρίως την άμεση και ευέλικτη εξυπηρέτηση του πολίτη.

   


Ενδεικτικοί πελάτες Νοιάζομαι:
Δήμος Ιλίου, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, Δήμος Αλίμου, Δήμος Βόλου, Δήμος Πειραιά, Δήμος Αιγάλεω, Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Δήμος Παλλήνης, Δήμος Μεταμόρφωσης, Δήμος Ωρωπού, Δήμος Παπάγου – Χολαργού, Δήμος Ιωαννιτών, Δήμος Κορυδαλλού, Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Δήμος Παιανίας, Δήμος Ηλιούπολης, Δήμος Κομοτηνής, Δήμος Παλαιού Φαλήρου, Δήμος Χαλανδρίου, Δήμος Διονύσου, Δήμος Ελευσίνας, Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δήμος Βριλησσίων,  Δήμος Εύοσμου - Κορδελιού, Δήμος Ζωγράφου, Δήμος Λευκωσίας, Δήμος Αγίου Δημητρίου, Δήμος Νεάπολης - Συκεών, Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Δήμος Λακαδά, Κιβωτός του Κόσμου.

Αφού σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο σας, θα χαρούμε πολύ να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή μας "Νοιάζομαι".