18 Ιουνίου 2021

Η IntelliSoft καλωσορίζει στο πελατολόγιό της και το Δήμο Αγίου Δημητρίου

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου επέλεξε την εφαρμογή "Νοιάζομαι" που αφορά στη διαχείριση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του.

Η εφαρμογή «Νοιάζομαι» είναι μια ενιαία διαδικτυακή πλατφόρμα για 51+ διαφορετικές υπηρεσίες των Κοινωνικών Υπηρεσιών για τους ωφελούμενους – λήπτες δημότες κάθε Δήμου, με δυνατότητες ενοποίησης με εφαρμογές Τρίτων (π.χ. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο, ΗΔΙΚΑ, Κέντρα Κοινότητας) και τις εφαρμογές Παιδικών Σταθμών, Αθλητισμού & Πολιτισμού που έχουν ήδη οι Δήμοι. Η εφαρμογή είναι πλήρως συμμορφωμένη κατά GDPR.

Το πλεονέκτημα της ενιαίας πλατφόρμας έγκειται στο ότι είναι δυνατή, με το πάτημα ενός πλήκτρου, η πλήρης απεικόνιση όλων των υπηρεσιών που έχει παράσχει ο Δήμος στον Πολίτη διαχρονικά με το πλήρες ιστορικό τους.

Από τον Μάιο του 2015, η εταιρεία μας, εγκαθιστά την Web εφαρμογή «Νοιάζομαι» που αφορά στη Διαχείριση των Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμων και όχι μόνο. Η αρχική μορφή της εφαρμογής (πριν το Μάιο του 2015) είχε βασιστεί στις προδιαγραφές της Ψηφιακής Σύγκλισης (Άξονας 59), όπως είχε προκηρυχθεί από το ΕΕΤΑΑ. Οι σοβαρές, όμως, ελλείψεις των προδιαγραφών της Ψηφιακής Σύγκλισης σε βασικές ανάγκες της καθημερινότητας των Δήμων, μας υποχρέωσαν να εξελίξουμε τη εφαρμογή «Νοιάζομαι», ώστε να μπορεί να λειτουργεί στις πραγματικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες.   

 

Το κόστος της εφαρμογής είναι κλιμακωτό και εξαρτάται από τις υπηρεσίες που θα επιλέξετε. Μέσα στο κόστος συμπεριλαμβάνεται και το κόστος των ωρών Εκπαίδευσης, Παραμετροποίησης και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, από εξειδικευμένους συμβούλους, με υψηλή τεχνογνωσία, που μόνο η IntelliSoft διαθέτει σήμερα στην Ελλάδα, ώστε το «στήσιμο» των διαδικασιών να πραγματοποιηθεί με το βέλτιστο δυνατό τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε Δήμου.
 
Επίσης, η IntelliSoft είναι σε θέση να δώσει σημαντικές πληροφορίες και κατευθύνσεις στον πλέον ευαίσθητο τομέα της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, με υπόδειξη ειδικών διαδικασιών που πρέπει να τηρούνται, σύμφωνα με το νόμο Περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (φιλοξενία δεδομένων, πιστοποίηση χρηστών κ.λπ.).

Ενδεικτικοί πελάτες Νοιάζομαι: Δήμος Ιλίου, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, Δήμος Κομοτηνής, Δήμος Αλίμου, Δήμος Αιγάλεω, Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Δήμος Παλλήνης, Δήμος Μεταμόρφωσης, Δήμος Ωρωπού, Δήμος Παπάγου – Χολαργού, Δήμος Ιωαννιτών, Δήμος Κορυδαλλού, Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Δήμος Παιανίας, Δήμος Ηλιούπολης, Δήμος Παλαιού Φαλήρου, Δήμος Βόλου, Δήμος Χαλανδρίου, Δήμος Πειραιά, Δήμος Διονύσου, Δήμος Ελευσίνας, Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δήμος Βριλησσίων,  Δήμος Εύοσμου - Κορδελιού, Δήμος Ζωγράφου, Δήμος Λευκωσίας, Δήμος Αγίου Δημητρίου, Κιβωτός του Κόσμου.

Αφού σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο σας, θα χαρούμε πολύ να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή μας