02 Νοεμβρίου 2020

Ο Δήμος Βριλησσίων εγκαθιστά την Ωρομέτρηση Προσωπικού της Intellisoft - EasyCheck

Η IntelliSoft καλωσορίζει στο πελατολόγιό της και τον Δήμο Βριλησσίων. Ο Δήμος Βριλησσίων επέλεξε την εφαρμογή "EasyCheck" που αφορά στη διαχείριση των παρουσιών υπαλλήλων Δήμου.

Η Εφαρμογή EasyCheck, είναι ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό πρόγραμμα καταγραφής των παρουσιών των υπαλλήλων σας.

Αναλυτικότερα, η εφαρμογή  εγκαθιστά ένα σύστημα καταγραφής και ωρομέτρησης παρουσιών προσωπικού, το οποίο αποτελείται από ένα ηλεκτρονικό ρολόι καταγραφής παρουσιών προσωπικού για κάθε κτίριο.

Για κάθε υπάλληλο διατίθεται ειδική κάρτα που ταυτοποιεί τον εκάστοτε εργαζόμενο και θα τη χρησιμοποιεί για την είσοδο και έξοδό του από το χώρο εργασίας του.

Όλα τα ρολόγια μπορεί να είναι συνδεδεμένα μέσω δίκτυου ή μέσω Internet και επικοινωνούν με την εφαρμογή EasyCheck, δίνοντας καθημερινά την πληροφορία που λαμβάνουν από τους Υπαλλήλους (είσοδος – έξοδος). Παρέχονται εκτυπώσεις – ειδικές καταστάσεις ελέγχου του προσωπικού  Παρουσιών, Απουσιών, καθυστερήσεων κλπ

Ενδεικτικοί πελάτες μας με την εφαρμογή EasyCheck: Δήμος Μάνδρας, Δήμος Νέας Ιωνίας, Δήμος Σάμου, Δήμος Φυλής, Δήμος Μεταμόρφωσης, Δήμος Ελληνικού, Δήμος Πρέβεζας, ΚΕΔ Ωρωπού, Δήμος Γαλατσίου (ΝΠΔΔ), Δήμος Παπάγου-Χολαργού, Δήμος Διονύσου, Δήμος Βριλησσίων κλπ