18 Μαρτίου 2019

Συμμετοχή της IntelliSoft στο 7o συνέδριο Smart Cities

Η Intellisoft και το πρόγραμμα «Νοιάζομαι» σαν Σύστημα Υποδοχής και Διάγνωσης Αναγκών στο Δήμο Αθηναίων.

Στις 13 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε τo 7o Smart Cities Conference, με την ευγενική χορηγία και συμμετοχή της IntelliSoft στο Αμφιθέατρο, του ιδρύματος Ευγενίδου. Το παρόν συνέδριο επί επτά συνεχή χρόνια αποτελεί μία δυναμική συνάντηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης & των Εκπροσώπων του Δημόσιου Τομέα με Τεχνολογικούς φορείς που οδηγούν στη μετάβαση των πόλεων στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό. Η φετινή διοργάνωση μάλιστα λόγω των επερχόμενων εκλογών κράτησε ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης των πιέσεων που καλούνται οι Δημόσιοι φορείς να αναπτύξουν, η IntelliSoft μέσα από την πλατφόρμα του «Νοιάζομαι» - σαν Σύστημα Υποδοχής και Διάγνωσης Αναγκών, όπως έχει γίνει στο Δήμο Αθηναίων έδωσε με σαφή και ακριβή τρόπο, με νούμερα και στοιχεία από τον Απολογισμό του Προγράμματος Κοινωνικής Πολιτικής 2015 – 2019, τη συμβολή της στο επόμενο βήμα της Εξυπηρέτησης των Πολιτών και της διευκόλυνσης στη καθημερινή ρουτίνα των Στελεχών των Δομών.

Μεταφέροντας την τεχνογνωσία από το μεγαλύτερο Δήμο της χώρας στους συμμετέχοντες και σε μία διαρκή προσπάθεια βελτιώσεων της πλατφόρμας μέσα από ανοιχτή συζήτηση με εξειδικευμένο προσωπικό, το σύστημα «Νοιάζομαι» παρουσιάστηκε αποδεικνύοντας ότι είναι η μόνη ικανή πρωτότυπη λύση σαν απάντηση στην αντιμετώπιση των προκλήσεων στο πεδίο των Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Περισσότερες Πληροφορίες στο Site του συνεδρίου.
http://www.smartcitiesconference.gr/