11 Σεπτεμβρίου 2019

Restart mAI City από το Δήμο Τρικάλων

Η IntelliSoft ταξιδεύει στα Τρίκαλα!

Η IntelliSoft στο πλαίσιο του 1ου Plug & Play Συνέδριου για τη δημιουργία μιας βιώσιμης & έξυπνης πόλης, το «RestartmAiCity» που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα από τις 26 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2019, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την πλατφόρμα «Politis On Line», την βραβευμένη σουίτα εφαρμογών για τις Έξυπνες Πόλεις για την αποτελεσματική διαχείριση των ΟΤΑ, η οποία περιλαμβάνει την πλατφόρμα «Νοιάζομαι» -  διαχείριση Κοινωνικών Υπηρεσιών, το Demos 365 - διαχείριση Αθλητισμού/Πολιτισμού/ΚΔΑΠ και φυσικά τo Preschool - διαχείριση των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών.

Το Συνέδριο έχει στόχο να φέρει σε επαφή το σύνολο των νέων Δημοτικών Αρχών της χώρας, με τις υπάρχουσες πολιτικές και με άμεσα εφαρμόσιμες και λειτουργικές τεχνολογικές λύσεις, προκειμένου να αναπτυχθούν πόλεις πιο φιλικές, λειτουργικές, σύγχρονες και ασφαλείς. Σας περιμένουμε για εποικοδομητικές συζητήσεις και έξυπνες δράσεις.

Η IntelliSoft υλοποιεί έργα πληροφορικής στους Δήμους από το 2002, με εγκαταστάσεις σε πλέον των 55 εξ’ αυτών. Διαθέτει πιστοποιήσεις ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 & οι εφαρμογές της είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR.

Δεσμευόμαστε να προχωράμε πάντα με σεβασμό στον Πολίτη και προτεραιότητα τις ανάγκες του.