25 Αυγούστου 2010

Ο όμιλος εταιρειών Credicom εγκαθιστά το EasyLeaseSuite

Ο όμιλος εταιρειών Credicom, εμπιστεύτηκε για τις θυγατρικές της εταιρείες, Antena και Emporiki Rent, τις λύσεις της IntelliSoft "EasyLeaseSuite", "EasyRentSuite" και "Acc", για τη διαχείριση των Μακροχρόνιων & Βραχυχρόνιων Μισθώσεων Οχημάτων καθώς και την Λογιστική παρακολούθηση των βιβλίων Γ κατηγορίας. Η λύση θα περιλαμβάνει πολλαπλά Workflows λειτουργιών, πολλαπλές εγκρίσεις ομάδων χρηστών και ειδικά σχεδιασμένες διαδικασίες επάνω στην λειτουργία των εταιρειών. Οι εφαρμογές θα συνοδεύονται από ειδικές Web εφαρμογές για τις συνεργαζόμενες εταιρείες. Επίσης τα οικονομικά αποτελέσματα θα παράγονται και σε IFRS οικονομικά μοντέλα.

Το EasyRentSuite είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή, η οποία καλύπτει όλες τις διαχειριστικές ανάγκες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των καθημερινών ενοικιάσεων οχημάτων.

Το EasyLeaseSuite είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή, η οποία καλύπτει όλες τις διαχειριστικές ανάγκες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των μακροχρόνιων ενοικιάσεων καινούργιων και μεταχειρισμένων οχημάτων.

Η εφαρμογή ACC καλύπτει τις επιχειρήσεις που έχουν λογιστικά Βιβλία Γ' κατηγορίας, με δυνατότητα παρακολούθησης κοστολογικών μοντέλων μέσα στην επιχείρηση.