03 Δεκεμβρίου 2009

Ανάπτυξη Web Portal για την Κ.Ε. Δήμου Γέρακα (Κ.Ε.Δ.Γ.),

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΑΚΑ (Κ.Ε.Δ.Γ.), εμπιστεύτηκε την ανάπτυξη του εταιρικού της Portal Site, στην IntelliSoft (www.kedg.gr). Στόχος ήταν η δημιουργία ενός web site που θα παρουσιάζει τις ποικίλες πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες της ΚΕΔΓ στους δημότες του Γέρακα αλλά και σε κάθε άλλον επισκέπτη.

Ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει πληροφορίες για όλες τις δραστηριότητες της ΚΕΔΓ ανά τομέα, να αναζητήσει εκδηλώσεις που τον ενδιαφέρουν είτε ημερολογιακά είτε αναζητώντας την κατηγορία των εκδηλώσεων που τον ενδιαφέρουν, να πληροφορηθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, να το ενσωματώσει στο δικό του Outlook. Ακόμη να έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει μέσω της υπηρεσίας RSS τις εκδηλώσεις αλλά και τα Δελτία Τύπου της ΚΕΔΓ, καθώς και πλήθος άλλων πληροφοριών.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Γέρακα πρόεκυψε από την μετατροπή της Κατασκευαστικής Αναπτυξιακής Επιχείρησης (ΦΕΚ 1005/11-11-1997 τεύχος Β) συμφώνα με τα άρθρα 269 και 254 του Ν.3463/2006(ΦΕΚ 285/25-2-2008 τεύχος Β) και δραστηριοποιείται κυρίως στους Τομείς του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, της Κοινωνικής Μέριμνας, του Περιβάλλοντος και του Εθελοντισμού.